Fors IK

 

 

Fors IK är en gammal anrik förening grundad 1921. Vi har idag en fotbollssektion med ca 80 aktiva fotbollsspelare fördelade på 3 ungdoms- och 1 seniorlag. Det är Bollekis för 4-6 åringar, PF03-05, F00-02 och på seniorsidan ett herrlag i div 7.

Vi har även en skidsektion, tyvärr inga aktiva tävlingsåkare men många motionärer och entusiaster som ser till att det finns skidspår i elljusspåret vid Fors IP, på den gamla banvallen upp till Åsgarn och på Djupdalsvägen i Garpenberg.

Vi ansvarar varje år för ett antal återkommande evenemang som Valborg – Brasa, fyrverkeri, lotter, kiosk mm vid Fors IP. Midsommarafton – blomplockning, majstång med dans, lotterier mm. Tillsammans med Åsgarns Bygdegårdsförening anordnas även ett årligt skidlopp, Åsgarnsexpressen, som går på den gamla banvallen mellan Fors IK och Åsgarns Bygdegård.

Vi har som målsättning att göra idrottsplatsen mer öppen för alla åldrar. Både barn, ungdomar, vuxna och seniorer skall kunna samlas och umgås på Fors IP. På idrottsplatsen finns tillgång till en Bouleplan, lekplats och en grillplats. Vi arbetar för trivsel och social gemenskap inom föreningen och vill att fotbollen skall ses som en positiv och meningsfull fritidsaktivitet för såväl ungdomar som föräldrar.

För ytterligare information gå in på www.laget.se/forsik

 

fors ik